Tennis  I  Voetbal  I Hockey  I  Frisbee  I  Dans  I  Sauce Park  I  Brussels  Canine  I  Bridge I   Wolu Seniors Events I Running I Yoga I

Park Wolu Tennis Club

Seizoen : van 1 april t/m 31 oktober (geen overdekte terreinen)

Alle dagen van 09.00 tot 22.00

Alleen clubleden kunnen een terrein reserveren.

Voetbal

Héloïse de Keyser

Gabriela Dans

Arnaud Stas de Richelle

Frisbee

XLR8RS Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee is een ploegsport gespeeld met een vliegende schijf op gras, in een hall of op het strand, door mannen-, vrouwen- als gemengde teams.. Ultimate is geen contactsport en wordt gespeeld zonder scheidsrechter. Overtredingen worden afgeroepen en opgelost door de spelers zelf.

François T’SAS – 0497.05.63.17 – https://www.xlr8rs.be/

As En Danse

Amanda et Séréna Kadyena-Beny, artistieke directrices van AS’en DANSE Studio, en gepassioneerd door dans geven al 10 jaar danslessen in talrijke Belgische scholen en academies. Ze hebben beiden een hoge schooldiploma pedagogie en klassieke en jazzdans behaald aan een academie van de Franse gemeenschap. Ze volgen regelmatig opleidingen Hip-Hop en Street Jazz in Brussel maar ook in Parijs, New York en Los Angeles om deze kunstvorm volledig onder de knie te krijgen.

De school richt zich zowel op amateurs als professionele dansers van 5 tot 70 jaar. Ze telt 8 leraars, 20 lessen en een tiental disciplines: Neoklassiek, Hedendaags, Lyrical Jazz, Street Jazz, Stiletto Heels, Hip-Hop, Ragga, Dancehall, Breakdance, …

Sauce Park

Sauce Park is de nieuwe kwaliteitsvolle brasserie van Sint-Pieters-Woluwe, met ruim terras. Dagelijks heet Sauce Park alle generaties welkom in een familiaal en gezellig kader. Sauce Park, da’s ook een snelle bediening, een afwisselende kaart en kwaliteit voor een democratische prijs.

Sauce Park, is ten slotte de uitgelezen plek voor het organiseren van uw evenementen (privé of professioneel) of voor een verjaardag te vieren. Sauce Park is een ambitieus project met oog voor de particuliere wensen van zijn klanten. Ruime parking, goede toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit, gratis wi-fi, … alles staat in het teken van het comfort van de bezoekers.

Brussels Canine

Training van puppy’s en honden: de V.Z.W. Brussels Canine helpt de baasjes om een wederzijds vertrouwen met hun hond op te bouwen en hun noden te respecteren. De lesgevers passen zachte opvoedkundige technieken toe, gebaseerd op respect voor de dieren, met de bedoeling om hen op evenwichtige wijze deel te laten uitmaken van onze samenleving. Zes jaar aanwezigheid in het Woluwepark hebben aangetoond dat het mogelijk is om honden te integreren in een omgeving die door een groot aantal bezoekers van allerlei aard bezocht wordt.

Openingsuren: elke zaterdagochtend van 10.15 of van 11.30, volgens het niveau.

Bridge

V.Z.W.  Bridge Parc Wolu heet u het hele jaar door welkom op :

  • dinsdag, woensdag en vrijdag om 14.15
  • zondag om 14.30
  • woensdag om 19.30

Info : Mev. Nathalie Anezo, Voorzitter (0479.52.67.86), M. Georges Delvaux, Vice-Voorzitter (0477.73.98.67) of M. Robert Mostin, Secretaris (0472.41.31.69)

Wolu Seniors Event - Cercle énéoSport

Diverse activiteiten voor 50 plussers: zumba gold, pilates voor senioren, petanque en wandelentochten in de natuur.

Kring erkend door de A.D.E.P.S.

Inlichtingen: dhr. Jean Magnus (tel. 0478.35.19.05) – Claude LEMMENS (tel. 0472.77.93.87) – info.woluseniorsevent@gmail.com

Running

De WPRC is de loopclub van het Woluwepark.

De WPRC werd opgericht om een vervolg te bieden op het programma Je Cours Pour Ma Forme en teneinde de regelmatige lopers een omkadering te bieden om hun sport het hele jaar door in groepsverband te kunnen beoefenen.

Dank zij de groepstrainingen en de professionele begeleiding door een trainer kan iedereen zijn of haar prestaties verbeteren, in overeenstemming met het eigen tempo en de eigen ambities.

Het is onze bedoeling te lopen voor het plezier, in een vriendschappelijke sfeer en in een prachtig kader.

Bezoek de website https://wprcasbl.com/

Hardlopen, ik begin eraan !

Wanneer ? Hoe?

Vanaf 14 maart 2019 organiseren wij « Je Cours Pour Ma forme » sessies van 0-5km en van 5-10km op dinsdag, op donderdag  en op zondag.

Vertrek aan het Club House van het Wolu Sports Park, waar u ook kunt douchen.

Inlichtingen en reservatie : Véronique Plenevaux – vplenevaux@woluwe1150.irisnet.be – 02.773.07.88

Yoga

Maandag : 18u45 – 20u15 (Simona Anselmo – Vinyasa Yoga – https://yourownyoga.blog/ – yourownyoga@outlook.com)